Roxana & Radu

Pe Roxana si pe Radu i-am cunoscut prin mijlocirea Mihaelei, sora lui Radu. Primele doua evenimente ale nuntii, respectiv cununia civila si cununia religioasa au avut loc in Comuna Copalau, judetul Botosani, patria celui mai grozav usturoi care se poate manca prin partile noastre. Sigur ca m-am ales cu doua legaturi generoase de usturoi, binecunoscuta fiind apetenta mea pentru acest ingredient… :))

Ritmul nuntii a fost relaxat, in acord cu caracterul mirilor. Radu a intarziat, justificat, treizeci de minute la intalnirea cu mireasa lui, decaland atat cununia civila cat si pe cea religioasa cu acelasi numar de minute… Insa, cum evenimentul lor era singurul programat pentru ziua aceea, atat ofiterul starii civile cat si preotii, nu au fost afectati in nici un fel. Alta ar fi fost povestea, si cu siguranta si deznodamantul, daca intarzierea s-ar fi petrecut la Iasi…

Invitatii au fost intampinati de “Un dulce” de la Vlad Muresan, o surpriza minunata si un rasfat aparte pentru copilul din noi. Variate, colorate, dulci… MINUNATE!

Petrecaretii au dansat pe muzica Formatiei Rapsodia Botosani, muzicanti desavarsiti care au avut un repertoriu variat si ireprosabil!