Gina & Edi

Prima mea nunta la Barlad s-a intamplat datorita unirii dintre Gina si Edi, doi tineri carismatici, joviali, cu multa buna dispozitie. Una dintre putinele nunti in care am simtit valorile prieteniei si apropierea rudelor in sprijinirea organizarii unui eveniment de succes.

Trebuie sa-l remarc pe Cristi, prietenul lui Edi care m-a ajutat oridecate ori am avut nevoie de informatii cu privire la orientarea prin Barlad, un oras necunoscut mie. Remarc si atentia lui Iulian, fratele Ginei, si a frumoasei lui prietene, Lavinia, a lui Dorian, cel mai mare frate al Ginei, care s-au ingrijit ca totul sa mearga struna.

Am descoperit Parcul Municipal din Barlad unde am gasit oportunitati fotografice extraordinare. Pacat ca timpul nu ne-a permis sa zabovim mai mult decat am facut-o. Aici am avut ocazia sa fac una dintre cele mai dragi fotografii ale mele, pe care o veti descoperi mai jos. Totul a concurat la frumsetea acestei fotografii: lumina, postura Ginei, zambetul si atitudinea ei. Multumesc!

Am apreciat de asemenea, caracterul rural al acestui eveniment: adulti si copii deopotriva au venit sa vada mireasa, sa se prinda in hora si sa simta nunta in felul lor propriu.