Andreea & Andrei

Pe Andreea si Andrei i-am cunoscut dupa telefonul pe care l-am primit de la ei pentru rezervarea datei in care avea sa se intample marele eveniment din viata lor, casatoria.

In ziua nuntii, l-am perceput pe Andrei mai constrans de importanta zilei, ceea ce tradeaza un caracter sensibil si preocupat de ce se petrece in jurul lui. Relaxarea insa a intervenit spre dimineata, cand inconjurat de prietei si rude, distractia a fost condusa chiar de el, cantand cu o sensibilitate iesita din comun melodia “I wish” a lui Smiley :)

In alt registru s-a inscris Andreea, care s-a bucurat cumplet de ziua nuntii, gustand din fiecare din evenimentele zilei la adevarata lor valoare. Sper ca fotografiile mele sa fie o consemnare fidela si nepretuita a acelei minunate zile.

Petrecerea a avut loc la Restaurantul Ristretto din Copou, unde administratorul Mihai Chiperi s-a ingrijit ca totul sa fie fara cusur, in buna reputatie a localului. Muzica a fost asigurata de DJ Torro, coplesit, pe alocuri, si el de acest frumos eveniment.